Dorrie Huson EHBO Opleidingen

workshop EHBO
 
Baby EHBO

EHBO aan baby’s en kinderen

Elk jaar komen gemiddeld 140.000 kinderen en baby’s op de Spoedeisende Hulp terecht na een ongeluk thuis. Gelukkig ben jij als ouder altijd in de buurt van je kind en kun je EHBO verlenen als dat nodig is… toch? Weet je eigenlijk wel wat je moet doen als jouw kind iets overkomt? En weet jouw oppas dat ook?
 
EHBO NL

Tijdens een 3 uur durende workshop behandelen we de 7 meest voorkomende ongevallen bij baby’s en kinderen.

Onderwerpen

Bewusteloosheid
Hersenschudding
Verslikking
Huidwond
Brandwonden
Verstuikingen
Vergiftiging


Datum en locatie workshop

De eerstvolgende workshop is op 20 februari 2020 van 19.00 tot 22.00 uur, in de verloskundigenpraktijk Katwijk, Cleijn Duinplein 14 te 2224 AX  Katwijk.
Kosten € 50,00 exclusief BTW.Vergoeding door verzekeraar?
Heel wat ouders die deze workshop gevolgd hebben, kregen de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed door hun zorgverzekeraar, afhankelijk van de soort aanvullende verzekering die ze hebben afgesloten. Vraag het na bij je verzekeraar!
 

Bedrijfsinfo

Mijn naam is Dorrie Huson.

Dorrie Huson
 
Net als veel collega instructeurs verzorg ik sinds 2009 regelmatig cursussen en herhalingslessen Eerste Hulp aan Kinderen binnen de kinderopvang.  Van de vele cursisten die ik per jaar zie, hoor ik veel verhalen uit de praktijk. En hoewel mijn kinderen inmiddels al weer 31 en 28 jaar oud zijn, ben ik de ongelukjes toen ze nog klein waren niet vergeten. Dus behalve instructeur ben ik ook ervaringsdeskundige.